MAD VMA 2023 από τη ΔΕΗ
#FOREVER



Ο μοναδικός θεσμός μουσικών βραβείων της χώρας, που σηματοδοτεί την έναρξη του καλοκαιρινού mood και του πρώτου σου μεγάλου καλοκαιρινού party έρχεται τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023, στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do).

Τα Mad VIDEO MUSIC AWARDS...


είναι τα πρώτα σου μουσικά βραβεία.
είναι η πρώτη σου συναυλία.
είναι το πρώτο σου star-struck που είχες από τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη.
είναι ο πρώτος σου Mad χορός στην αρένα τους.
είναι η πρώτη σου selfie πριν από τις selfie.


Τα MAD VIDEO MUSIC AWARDS...


έρχονται κάθε καλοκαίρι, αλλά νιώθεις την ενέργειά τους να κρατάει χρόνια και για πάντα στην καρδιά σου.

Φέτος, τα MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2023 από τη ΔΕΗ γίνονται 20,
ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ και το γιορτάζουν με full ενέργεια και MAD διάθεση!

Ξεκινούν νωρίτερα… με απίθανα activations και parties, και ταξιδεύουν στην Ελλάδα!



ΤΗΕ MAD VMA VILLAGE

Φέτος, για πρωτη φορά, τα MAD VMA έχουν το πιο fun playground! Το THE MAD VMA VILLAGE από τη ΔΕΗ ανοίγει τις πόρτες του στον ανοιχτό χώρο του Tae Kwon Do, από το πρωί της Κυριακής, 18 Ιουνίου, με δωρεάν είσοδο, θεματικά περίπτερα και experiential activations, όλη την ημέρα και για όλες τις ηλικίες. Το MAD Radio 106,2 θα εκπέμπει ζωντανά με ένα ειδικά διαμορφωμένο back to back μουσικό set από αγαπημένους Instagrammers και Tik Tokers στα decks, ενώ το ίδιο βράδυ θα πραγματοποιηθεί ένα super party από την ομάδα Studio 24.

Τη Δευτέρα 19 Ιουνίου, μπορείτε να επισκεφθείτε ξανά από νωρίς το χώρο και να μπείτε σε party mood για τη μεγάλη γιορτή της μουσικής και τη μεγάλη απονομή των βραβείων, το βράδυ.



THE DANCE AUDITIONS by LENOVO

Το MAD με την υποστήριξη της Lenovo, τον Νο1 κατασκευαστή ηλεκτρονικών υπολογιστών στον κόσμο, καλεί ερασιτέχνες και επαγγελματίες χορευτές να ζήσουν την εμπειρία των βραβείων, ως μέρος του επίσημου dance crew σε ένα act on stage τη βραδιά των Mad VMA 2023, στις 19.06. Οι τελικοί τυχεροί (περίπου 100) θα πάρουν μέρος σε μια μοναδική audition παρουσία του επίσημου χορογράφου της διοργάνωσης, καθώς και του καλλιτέχνη που θα πλαισιώσουν.




THE VMA PODCASTS

Η νέα σειρά ΜΑD VMAPodcasts,παρουσίαζει trivia και inside infο μέσα από 8 θεματικές εκπομπές αφιερωμένες στα 20 χρόνια του μουσικού θεσμού. Τον Μάιο και Ιούνιο, θυμόμαστε και ξαναζούμε τις πιο δυνατές στιγμές, μοναδικά acts που αγαπήσαμε, τους πιο πολυβραβευμένους καλλιτέχνες, backstage stories και μυστικά που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Τα podcasts ανεβαίνουν κάθε Παρασκευή σε

Mad TV – Mad Radio Spotify
MAD Radio 1062 Apple Podcast
1062madradio YouTube channel

Παράλληλα, μεταδίδονται με τη μορφή ραδιοφωνικών εκπομπών σεραδιόφωνα όλης της Ελλάδας.



TIKTOK UNSCRIPTED

Την ίδια περίοδο δημοφιλείς tiktokers περιγράφουν το δικό τους δρόμο τους προς τα VMA μέσα από τα Social Media accounts τους.

VMA PRE & AFTER PARTIES

Για πρώτη φορά, η απίθανη ενέργεια των MAD VMA ταξιδεύει στην Ελλάδα με αξέχαστα MADPARTIES, με full ενέργεια και Mad διάθεση, wherever… forever! Γιατί φέτος, ο παλμός των MAD VMA 2023 από τη ΔΕΗ δεν χτυπάει μόνο στην Αθήνα, αλλά απλώνεται στη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα, το Ρίο , την Κέρκυρα, την Πάρο, τη Σκιάθο και σε πολλά ακόμα σημεία που θα ανακοινώνονται συνεχώς. Τα πρώτα parties σε Θεσσαλονική και Λάρισα έκαναν χαμό και ακολουθούν

Πέμπτη 25 Μαΐου στο Casper στη Θεσσαλονίκη

DJ set: Αντώνης Δημητριάδης
Special guest: Θέμης Γεωργαντάς

Παρασκευή 26 Μαΐου στο Popeye στη Λάρισα

DJ set by Studio 24: Display & Grandbois
Special guest: Θέμης Γεωργαντάς
Superhosts: Modern Cinderella & Vaggelis Nakis

Παρασκευή 02 Ιουνίου στο Tucan στο Ρίο

DJ set by Studio 24: Display & Grandbois
Superhosts: Modern Cinderella & Vaggelis Nakis

Σάββατο 10 Ιουνίου στο 54 Dreamy Nights στην Κέρκυρα

DJ set: Αντώνης Δημητριάδης
Special guest: Θέμης Γεωργαντάς
Superhosts:Mιχαήλ Άγγελος Κρητικός

Σάββατο 1 Ιουλίου στο ΤΗΕ DUBLINER

στην Παροικιά της Πάρου DJ set by Studio 24: Display & Grandbois
Superhosts Πέρσαντ (Persad) και Mιχαήλ Άγγελος Κρητικός

Stay tuned στο Mad ΤV, Mad Radio 106.2 και στα Social Media του Mad γιατί έρχονται περισσότερα!

Και όλα αυτά, μαζί με SUPER ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ!



MAD VMA VILLAGE

Και όχι μόνο! Τα MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2023 από τη ΔΕΗ μάς προσκαλούν στο μεγαλύτερο, διήμερο, καλοκαιρινό party με βραβεύσεις με απονεμητές-έκπληξη, αγαπημένους καλλιτέχνες με εντυπωσιακά live acts, τη Δευτέρα 19 Ιουνίου, καθώς και με ενδιαφέροντα activations στο THE MAD VMA VILLAGE από την Κυριακή 18 Ιουνίου!

Αυτό το καλοκαίρι, τo σύμπαν των MAD VMA 2023 από τη ΔΕΗ φορά την πιο πολύχρωμη διάθεση και γίνεται το πιο ανεβαστικό μουσικό πάρτι, που εκπέμπει αισιοδοξία, τρυφερότητα, φρεσκάδα, εξωστρέφεια, νεανικότητα, και φυσικά ενότητα για κάθε τι διαφορετικό.

Ζήσε από κοντά τη MAD VMA εμπειρία που θα μείνει στην καρδιά σου #forever!


Ζήσε κι εσύ από κοντά τον παλμό και την ενέργεια των Mad Video Music Awards από τη ΔΕΗ!



Η ΔΕΗ, στηρίζοντας πολιτιστικές και μουσικές εκδηλώσεις όπως αυτή των MAD VIDEO MUSIC AWARDS, αλλά και μέσα από σημαντικές υπηρεσίες, προϊόντα και πρωτοβουλίες, παρέχει σε όλες και όλους #FOREVER την ενέργειά της για ένα καλύτερο, βιώσιμο μέλλον.



Our Hosts







SUPERHOSTS OI:








OFFICIAL DJ:


DISPLAY

Βρες το δρόμο σου




Οδηγίες προς το προορισμό Tae Kwon Do (Παλαιού Φαλήρου) με τη δημόσια συγκοινωνία
Οι ακόλουθες γραμμές συγκοινωνίας έχουν διαδρομές που περνούν κοντά Tae Kwon Do

Λεωφορείο: 130, 550, 860, Α1
Μετρό: Μ1
Τραμ: Τ7

Tickets





LOVE BIRDS (Ορθίων): 7€

Αποκλειστικός χώρος όχι για παράνομα ζευγαράκια αλλά για δυναμικά duos που είναι music lovers.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ

EARLY BIRDS (Ορθίων): 20€

Σίγουρα όχι για τ@ φίλ@ που πάντα αργεί αλλά για εκείν@ που ξέρει ότι για να βιώσεις το απόλυτο συναίσθημα σε ένα μουσικό event πρέπει να πας νωρίς 😉

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ



UPPER FANS: 20€

Όταν κοιτάς από ψηλά μοιάζει το Tae Kwon Do σαν ζωγραφιά! No joke! Δεν υπάρχει καλύτερη θέα, από όταν κάθεσαι ψηλά και βλέπεις πιάτο όλο το γήπεδο! Πάρε και καλή παρέα μαζί σου και αμέσως έχεις την πιο αξέχαστη και φαντασμαγορική εμπειρία, μόνο μέσα σε ένα βράδυ!

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ

PREMIUM FANS: 30€

Η ιδανική θέση για να παρακολουθείς τους αγαπημένους σου καλλιτέχνες και celebrities, να έχεις απευθείας eye contact με όσους ανέβουν στην σκηνή των VMA, να νιώθεις ένα με το πλήθος και όλα αυτά ενώ κάθεσαι σαν κύρι@ στη δική σου θέση!

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ



GOLDEN FANS EAST & WEST (Ορθίων): 40€

Για τα χρυσά μας, έχουμε κρατήσει το πιο απίθανο σημείο: 360ο οπτική σε όλο το stage! Και σε απόσταση αναπνοής από τους αγαπημένους σου καλλιτέχνες, τους τσεκάρεις αφού είσαι μέσα στο pit χωρίς να στριμωχτείς! Και επειδή είσαι «golden» σαν τον Harry Styles, φυσικά και θα μπεις από ξεχωριστή είσοδο, fast lane!

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ

CHILL FANS: 40€

Δεν υπάρχει καλύτερο ραντεβού από το «MAD VMA n CHILL»! Πάρε το εισιτήριο σου, κάνε το δώρο στ@ αγαπημέν@ σου και αμέσως θα δεις τα μάτια τους να κάνουν καρδούλες <3

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ



VIEW MASTERS: 50€

Το λέει και ο τίτλος! Γίνε κυρίαρχ@ των VMA, με το master view του stage, από την καλύτερη θέση για να απολαμβάνεις κάθε δευτερόλεπτο της σκηνής και όλους τους αγαπημένους σου καλλιτέχνες

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ

VIP: 100€

Ο καλύτερος συνδυασμός: δίπλα στη σκηνή για να παρατηρείς κάθε λεπτομέρεια από το act του αγαπημένου σου καλλιτέχνη αλλά και κοντά στο Artist Lounge ώστε να βλέπεις μπροστά σου όλους τους VMA celebrities. You’re a VIP baby, δεν χρειάζεται να κουραστείς: έχεις private parking και ξεχωριστή είσοδο fast lane!

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ



GOLDEN LOUNGE: 200€

Αν κάτι μας δίδαξε φέτος η Miley Cyrus, είναι πως «I can buy myself flowers… I can love me better than you can» και είναι αλήθεια! Γι’ αυτό κάνε το καλύτερο δώρο στον εαυτό σου και ζήσε σαν τ@ king/queen που είσαι!

Παροχές:

Free parking & fast lane είσοδος:
γιατί πρέπει να προλάβεις να το ζήσεις και όχι να περιμένεις στην ουρά.

Πρόσκληση στο “MAD VMA23: The Kick Off Party”:
Το “It party της χρονιάς» με κάμερες, φώτα, celebrities, τους πιο top influencers, τους πιο hot καλλιτέχνες…και εσένα! Μόνο αν αγοράσεις το εισιτήριό σου μέχρι τις 24/4/23!

MAD VMA23 Red Carpet Pose:
γιατί είσαι ένα αστέρι, δεν μπορείς να περιμένεις στην ουρά για να φωτογραφηθείς! Εσύ θα περάσεις από το red carpet θα βγάλεις την uber φωτό της ζωής σου και θα νοιώσεις red carpet celebrity! Έλα μέχρι τις 17:00 και θα έχεις το special treatment που σου αξίζει!

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ

Οι χορηγοί μας

Banners








Advertisement