Η Coca-Cola αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα και διαχρονικά brands στον κόσμο. Με την πάροδο του χρόνου ανέπτυξε και διέθεσε στην αγορά νέα προϊόντα με στόχο να προσφέρει στους καταναλωτές μεγαλύτερη ποικιλία επιλογών με λιγότερες ή καθόλου θερμίδες, ώστε να καλύψει ακόμη περισσότερο τις ανάγκες αλλά και τις μεταβαλλόμενες προτιμήσεις τους.
Με τη νέα στρατηγική “One Brand”, όλα τα προϊόντα Coca-Cola παρουσιάζονται ως μία ενιαία μάρκα με διαφορετικές επιλογές. Με κεντρικό μήνυμα «Νέα συσκευασία, ίδια απόλαυση! Διάλεξε την αγαπημένη σου!», οι συσκευασίες Coca-Cola Αυθεντική Γεύση, Coca-Cola Light, Coca-Cola Μηδέν Ζάχαρη Μηδέν Θερμίδες και Coca-Cola Μηδέν Ζάχαρη, Χωρίς Καφεΐνη, εμφανίζονται πλέον με την ίδια ταυτότητα, ενώ παράλληλα ενθαρρύνουν τους καταναλωτές να επιλέξουν εκείνο το προϊόν που ανταποκρίνεται περισσότερο στις προτιμήσεις και τον τρόπο ζωής τους. Καθημερινές ιστορίες, αληθινές στιγμές με φίλους ή την οικογένεια, συναισθήματα και εμπειρίες, όλα συνοδεύονται με την απόλαυση μιας παγωμένης Coca-Cola και η κάθε στιγμή γίνεται ξεχωριστή!
Πιστή στο όραμα και τη νέα παγκόσμια στρατηγική, η Coca-Cola παρουσίασε τον Μάρτιο για πρώτη φορά παγκοσμίως στην Ελλάδα το 5ο μέλος της οικογένειας, τη νέα Coca-Cola Χωρίς Θερμίδες, και με γλυκαντικό από το φυτό Στέβια. Το νέο προϊόν είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα της νέας παγκόσμιας στρατηγικής της εταιρείας που έχει ως κεντρικό μέλημά της τη μείωση της ζάχαρης και περισσότερες επιλογές, πάντα με τη γνωστή και αγαπημένη γεύση που περιμένει κανείς από την Coca-Cola.


Υπάρχουν καλύτερα πράγματα στη ζωή… αλλά τα μαλλιά είναι το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσεις. Και ευτυχώς γι’ αυτά φροντίζει το Aussie (ναι, για να σου λυθεί η απορία, διαβάζεται «όζι»), που έρχεται από την Αυστραλία για να τους δώσει ζωντάνια, λάμψη και μία δροσερή αύρα καλοκαιριού.
H σειρά του Aussie με shampoos, conditioners και το υπέρτατο 3 Minute Miracle, με θεϊκά αρώματα, κάνουν «θαύματα» ακόμα και στα πιο τρελά μαλλιά, για να μπορείς να απολαμβάνεις ανέμελη αυτά που πραγματικά αγαπάς. Όπως τα MAD VMAs.
Φέτος, ένα αυστραλιανό αεράκι θα φυσάει τη μέρα των MAD VMAs, αφού το Aussie ετοιμάζει διαγωνισμούς και εκπλήξεις που θα σε κάνουν να αφήσεις τα μαλλιά σου (και το μυαλό σου) ελεύθερα και να μπεις στο vibe του καλοκαιριού. Με VIP εισιτήρια και Aussie Kits για το καλοκαιρινό look το σωστό ;)
Οπότε: Φόρα κάτι άνετο, άσε όλες τις έγνοιες πίσω και… let your hair go mad!
#Aussiemadhairday