Θέλεις  να κερδίσεις το ΝΕΟ Huawei P30 lite και 1 διπλή πρόσκληση για τα μοναδικά μουσικά  βραβεία?

Πως?

Μπες στην Instagram σελίδα των Mad Video Music Awards 2019 by Coca Cola, βρες το post του διαγωνισμού,  ακολούθησε τα βήματα

και μπορεί να είσαι εσύ ο τυχερός που θα κερδίσει το ΝΕΟ Huawei P30 lite!


 

 

Όροι Διαγωνισμού “ HUAWEI CONTEST

 

 1. Η Ανώνυμη Eταιρία με την επωνυμία«DAM ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ»(εφεξής καλουμένη χάριν συντομίας «DAM PRODUCTIONS»), η οποία εδρεύει στην Παλλήνη Αττικής, επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως αρ. 253, με Α.Φ.Μ. 997883153 και Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ Αθηνών, (εφεξής καλούμενη η«Διοργανώτρια»), προκηρύσσει προωθητική ενέργεια με τον τίτλο «HUAWEI CONTEST» (εφεξής καλουμένη η Ενέργεια» ή ο «Διαγωνισμός»), η οποία θα πραγματοποιηθεί κατά το χρονικό διάστημα από 22.06.2019 έως και 25.06.2019, σύμφωνα με τα κατωτέρω οριζόμενα. Ο «Διαγωνισμός» αφορά τους Χρήστες της εφαρμογής (εφεξής καλούμενη η «Εφαρμογή »), οι οποίοι θα κερδίσουν τα δώρα που αναφέρονται κατωτέρω, υπό τον όρο 6. τα οποία παρέχονται από την «Διοργανώτρια». Τα δώρα θα δοθούν στους νικητές μέσω της εταιρίας «DAM PRODUCTIONS».

 

 1. Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όσοι διαμένουν μόνιμα νομίμως στην Ελλάδα και έχουν συμπληρώσει το 18 έτος της ηλικίας τους. Ως κρίσιμο χρονικό σημείο για τον υπολογισμό της ηλικίας θεωρείται η ημέρα της εκδήλωσης Mad Video Music Awards 2019 by Coca-Cola, δηλαδή η 27η Ιουνίου 2019. Αποκλείονται από τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό οι εργαζόμενοι στις εταιρείες Huawei Τεχνολογίες Α.Ε. και DAM PRODUCTION καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς τους μέχρι β’ βαθμού εξ αίματος και εξ αγχιστείας. H συμμετοχή είναι αυστηρά προσωπική και δεν δύναται να μεταβιβαστεί.

 

 1. Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί από την Instagram σελίδα του Mad Video Music Awards 2019 by Coca-Cola, από την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2019 και ώρα 17:00 μ.μ. ως την Τρίτη 25 Ιουνίου και ώρα 17.00. Συμμετοχές πριν ή μετά το χρονικό αυτό διάστημα δεν λαμβάνονται υπόψη.

 

 1. Διευκρινίζεται ότι η συμμετοχή στον Διαγωνισμό πραγματοποιείται αποκλειστικά μέσω διαδικτύου και προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερόμενων στο διαδίκτυο (Internet) με δικά τους τεχνικά μέσα. Η DAM PRODUCTION δεν αναλαμβάνει καμία υποχρέωση αναφορικά με την εξασφάλιση, την υποβοήθηση της πρόσβασης σε χώρους διαδικτύου (websites) ή την παροχή σχετικών διευκολύνσεων προς οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο. Συνεπώς δεν φέρει καμία ευθύνη για ζημίες ή απώλειες που προκαλούνται από λάθη, καθυστερήσεις ή διακοπές στη μετάδοση, δυσλειτουργίες του τεχνικού εξοπλισμού και των υπηρεσιών, εσφαλμένο περιεχόμενο, την απώλεια ή διαγραφή δεδομένων, ιούς, κλπ. κατά τη διάρκεια της συμμετοχής στο Διαγωνισμό ή κατά την διαδικασία της ενημέρωσης των νικητών.

 

 1. Όσοι επιθυμείτε να συμμετέχετε στον Διαγωνισμό θα πρέπει να ανεβάσετε τη δική σας selfie φωτογραφία με hashtags #Huawei και #P30lite. Oλοκληρώνοντας την παραπάνω διαδικασία λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό και αποκτάτε αυτομάτως μία (1)  συμμετοχή για την κλήρωση των δώρων. Διευκρινίζεται ότι μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι όσες φορές επιθυμείτε, όμως θα συμμετέχετε στην κλήρωση των δώρων μόνο μία (1) φορά.

 

Διευκρινίζεται ότι οι νικητές που θα προκύπτουν από τις κληρώσεις που θα γίνονται από το Instagram Post θα λαμβάνουν σχετικό μήνυμα στο προσωπικό τους account στο Instagram με πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με τη παραλαβή των δώρων τους. Επίσης το όνομά σας και το επώνυμό σας που θα σας ζητηθεί σε περίπτωση που είσαστε ένας από τους νικητές, πρέπει να είναι αυτό που αναγράφεται στην αστυνομική σας ταυτότητα, διαβατήριο ή άλλο επίσημο έγγραφο ταυτοπροσωπίας που έχετε στη διάθεσή σας και το οποίο ενδέχεται να σας ζητηθεί να προσκομίσετε κατά την παραλαβή των δώρων.

 

Όλοι οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν, δηλώνουν και αποδέχονται ρητά και ανεπιφύλακτα ότι τα προσωπικά στοιχεία τα οποία δηλώνουν στα πλαίσια του Διαγωνισμού αυτού δεν μπορούν να ανήκουν σε τρίτο φυσικό πρόσωπο, αλλά είναι αποκλειστικά και μόνον τα δικά τους καθώς και ότι τα στοιχεία αυτά είναι ακριβή και αληθή. Διευκρινίζεται ότι η DAM PRODUCTIONS  δε θα ευθύνεται στην περίπτωση που για οποιοδήποτε τεχνικό λόγο είναι προσωρινώς ή εν γένει αδύνατη η λήψη και καταχώρηση συμμετοχής κάποιου που επιθυμεί να συμμετάσχει στον Διαγωνισμό.

 

Τέλος, με το γεγονός ότι λάβατε μέρος στην κλήρωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ΔΕΝ προκύπτει η δημοσιοποίηση κανενός προσωπικού σας στοιχείου, παρά μόνο τα στοιχεία του προφίλ σας στο INSTAGRAM.

 

 1. Μετά την λήξη του Διαγωνισμού και συγκεκριμένα την Τρίτη 26 Ιουνίου 2019 και ώρα 17:00 πμ, θα λάβει χώρα ηλεκτρονική κλήρωση με την χρήση λογισμικού αυτόματης και τυχαίας επιλογής νικητών στα γραφεία της DAM PRODUCTIONS, η οποία εδρεύει στην Παλλήνη Αττικής, επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως η οποία θα αναδείξει τέσσερις (4)νικητές.

 

 Ο νικητής που θα κληρωθεί θα κερδίσεί μία συσκευή Huawei P30 lite, ένα backstage pass & ένα διπλό εισιτήριο αρένα για να παρακολουθήσουν την μουσική εκδήλωση Mad Video Music Awards 2018 by Coca-Cola, την 27-6-2019.

 

Ειδικότερα:

Για τους νικητές των  δώρων: θα σταλεί σχετικό μήνυμα από την παραγωγή της DAM Production στον λογαριασμό  Instagram του κάθε νικητή με όλες τις σχετικές πληροφορίες για τη παραλαβή του δώρου τους ,συγκεκριμένα θα τους σταλούν οι προσκλήσεις σε ηλεκτρονική μορφή για τα VMA 2019 και λεπτομέρειες για την παραλαβή της συσκευής Huawei P30 lite. Σε περίπτωση που παρέλθει η Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019 και ώρα 00.00 και κάποιος νικητής δεν έχει προσέλθει στον Χώρο διεξαγωγής της εκδήλωσης , χάνει τις προσκλήσεις για τα Mad Video Music Awards 2019 by Coca-Cola  και η DAM PRODUCTIONS  να φέρει καμία ευθύνη σχετικά.

 

Oι συμμετέχοντες που λάβουν σχετικό μήνυμα από την παραγωγή της DAM PRODUCTIONS πως είναι νικητές των παραπάνω δώρων , θα πρέπει να εξασφαλίσουν την επίδειξη της πρόσκλησης  τους , είτε σε ηλεκτρονική μορφή , είτε σε εκτυπωμένη κατά την είσοδο τους στην εκδήλωση στις 27/06/19.

 

Κατά την παραλαβή του δώρου ή σε οποιοδήποτε προηγούμενο στάδιο της διαδικασίας ενδέχεται να ζητηθεί η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατήριου ή άλλου επίσημου εγγράφου που έχετε στη διάθεσή σας με σκοπό την επιβεβαίωση των δηλωθέντων στοιχείων, την απόδειξη της πλήρωσης του ηλικιακού κριτηρίου και εν γένει για την διασφάλιση της σχετικής διαδικασίας.

 

 

 

 1. Διευκρινίζεται ότι η DAM PRODUCTIONS απαλλάσσεται από την υποχρέωση παράδοσης των δώρων σε περιπτώσεις μη τήρησης των όρων του Διαγωνισμού ή/και εφόσον υφίστανται υπόνοιες σχετικά με την μη τήρηση των όρων του Διαγωνισμού και γενικά διατηρεί το δικαίωμα και την ευχέρεια να ακυρώνει συμμετοχές εφόσον δεν πληρούνται οι όροι του παρόντος. Ενδεικτικά, αν οποιοσδήποτε από τους νικητές είναι κάτω των 18 ετών, αρνηθεί το δώρο ή αδρανήσει ή παρέλθει άπρακτη η ημερομηνία που παραπάνω ορίζεται ανά κατηγορία δώρου, ή έχει δηλώσει λάθος, ανακριβή ή αναληθή στοιχεία στη φόρμα (και ιδιαίτερα το email του), ή να το διαθέσει κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια χωρίς να φέρει καμία ευθύνη σχετικά.

 

 1. Τα δώρα, είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή τους με άλλα ή η εξαργύρωσή τους και απαγορεύεται η παραχώρησή τους από τον νικητή σε οποιονδήποτε τρίτο.

 

 1. Ο νικητής του εισιτηρίου για την μουσική εκδήλωση και την συσκευή Ηuawei P30 lite αναγνωρίζουν, δηλώνεί και αποδέχεται χωρίς καμία επιφύλαξη ότι θα παρευρεθούν στην

Εκδήλωση αποκλειστικά με δικό τους κίνδυνο και δική τους ευθύνη, ότι η DAM Productions δεν έχει κανενός είδους ανάμειξη ή ευθύνη για οποιαδήποτε βλάβη, απώλεια ή ζημιά τυχόν υποστούν κατά την πραγματοποίηση αυτών ή και εξ αφορμής αυτών. Επιπλέον αναγνωρίζουν, δηλώνουν και αποδέχονται ότι η DAM PRODUCTIONS δεν θα ευθύνεται σε περίπτωση κατά την οποία δεν πραγματοποιηθούν όλες ή οποιαδήποτε από αυτές τις Εκδηλώσεις, ή μετατεθεί κάποια από αυτές ή όλες σε άλλη ημερομηνία, ή ξεκινήσει κάποια από αυτές ή όλες αλλά δεν ολοκληρωθούν καθώς και για τις συνθήκες που θα επικρατούν στους χώρους που οι Εκδηλώσεις πραγματοποιηθούν, καθώς και σε περίπτωση που απαγορευτεί στους νικητές η είσοδος για λόγους που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα της DAM PRODUCTIONS. Τέλος, διευκρινίζεται ότι η DAM PRODUCTIONS δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για οποιοδήποτε τυχόν ατύχημα, τραυματισμό, απώλεια ή ζημιά οποιουδήποτε είδους σε πρόσωπο ή πρόσωπα, συμπεριλαμβανομένου του θανάτου ή της απώλειας περιουσίας (ολικής ή μερικής) που τυχόν λάβουν χώρα και σχετίζονται, άμεσα ή έμμεσα, με τις Εκδηλώσεις.

 

 1. Η DAM PRODUCTIONS διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τους όρους του Διαγωνισμού, να παρατείνει ή να μειώσει τη χρονική διάρκειά του για οποιοδήποτε λόγο ή ακόμα και να ακυρώσει ή να τερματίσει τον Διαγωνισμό, μετά από ενημέρωση του κοινού στην ηλεκτρονική σελίδα στη διεύθυνση www.videomusicawards.gr ή/και με άλλο πρόσφορο -κατά την εύλογη κρίση της- τρόπο.

 

 1. Οι συμμετέχοντες στον Διαγωνισμό δηλώνουν ότι έχουν ενημερωθεί ότι η DAM PRODUCTIONS θα επεξεργαστεί τα προσωπικά τους στοιχεία σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων (2016/679), αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς της διεξαγωγής του Διαγωνισμού (ήτοι ενδεικτικά για την διεξαγωγή της κλήρωσης, την επαλήθευση των στοιχείων των νικητών, την επικοινωνία μαζί τους, την παραλαβή των δώρων από αυτούς καθώς και για λόγους δημοσιότητας, σύμφωνα με το άρθρο 6 του παρόντος και συναινούν ρητά και ανεπιφύλακτα προς τούτο. Το διάστημα κατά το οποίο θα διατηρηθούν τα στοιχεία αυτά δεν θα υπερβαίνει τους τρεις (3) μήνες μετά τη διενέργεια της κλήρωσης. Τα δηλωθέντα προσωπικά δεδομένα θα διατηρηθούν με κάθε προσήκον μέτρο ασφάλειας και εμπιστευτικότητας. Μετά το πέρας της ως άνω περιόδου τα δεδομένα θα διαγραφούν με ασφάλεια. Η νομιμοποιητική βάση της επεξεργασίας των παραπάνω προσωπικών δεδομένων είναι η εκτέλεση της σύμβασης για την συμμετοχή στον Διαγωνισμό και, όσον αφορά στην χρήση των δεδομένων για σκοπούς δημοσιότητας,  η συγκατάθεση.

 

Τα άνω προσωπικά δεδομένα είναι προσβάσιμα από την εταιρία DAM PRODUCTIONS για τους άνω σκοπούς και σύμφωνα με τις καταγεγραμμένες από αυτή οδηγίες. Οι συμμετέχοντες έχουν δικαίωμα να ζητήσουν οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση την πρόσβαση, διόρθωση και διαγραφή των δεδομένων τους καθώς και τον περιορισμό της επεξεργασίας και την εναντίωση σε αυτήν. Έχουν ακόμα το δικαίωμα να λάβουν τα προσωπικά τους δεδομένα σε δομημένο κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο και να ζητήσουν τη διαβίβασή τους σε τρίτο χωρίς αντίρρηση από την DAM PRODUCTIONS. Τα ως άνω δικαιώματα μπορούν να ασκηθούν με την αποστολή επιστολής στη διεύθυνση  Εθνικής Αντιστάσεως 253 , Παλλήνη , Αττικής, 153 51,  υπ’ όψιν Τμήματος Παραγωγής , ή μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση support@mad.gr. Οι συμμετέχοντες έχουν τέλος το δικαίωμα να υποβάλλουν καταγγελία ενώπιον της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα εάν θεωρούν ότι η DAM PRODUCTIONS παραβιάζει την εφαρμοστέα νομοθεσία κατά την επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων.

 

 1. Οι παρόντες όροι συμμετοχής βρίσκονται δημοσιευμένοι στην διεύθυνση www.videomusicawards.gr Η σχέση που δημιουργείται ανάμεσα στους συμμετέχοντες και στην DAM PRODUCTIONS διέπεται από το Ελληνικό δίκαιο και τυχόν διαφωνίες ή διενέξεις θα υπάγονται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων των Αθηνών.

 

 1. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό ή/και στην κλήρωση συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων συμμετοχής στο σύνολό τους, την παροχή της απαιτούμενης συγκατάθεσης, καθώς και τη συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση έναντι της DAM PRODUCTIONS.